תוצאות בדיקת CT צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/07/2014 | 18:46 | מאת: גיא

אני בן 35 בריא בדרך כלל. בשנים האחרונות אני סובל מתחושת "נמלים" במקומות שונים בגוף. הכל תקין למעט הערה על בלט דיסק . רציתי לשאול האם אותו בלט עלול לגרום לתופעות שציינתי,האם מסוכן ואיך מטפלים בזה. הCT מח תקין להלן תוצאות CT צווארי מנת חוליות תקין המפרקים הפצאלים והאנקו-ורטבלים תקינים המפרק הדנטו אטלנטי והאוקסיפיטו-אלטנטי תקינים המבנה הקרניו צריבקלי תקין לא נצפו שברים ותהליכים ליטים בגבוה c4-5 בלט דיסק פרא-מדיאלי ימני לוחץ על שק התקאלי במידה קלה. ביתר הגבהים המבנה שמור. סו

לא מדובר בבעיה מסוכנת - והחלט בעיה שכיחה ניתן להקל בחיזוק שרירים ופיזיותרפיה אם לא מספיק - ניתן לשקול טיפול כמו צריבת דיסק ובמקרים קיצוניים אף טפל ניתוחי אם כי לא נראה כלל שאתה קרוב למקום הזה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה