עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/07/2014 | 17:20 | מאת: אתי

בת 39 עם פריצות דיסק צוואר c-4-5-6-7-8 עם פגיעה עצבית שברור שהדבר גורם לי סבל נוראי כאב בילתי פוסק שיתוק ונימול ביד שמאל אי יכולת לתנועה מלאה בצוואר סחרחורות בחילות גם מיתוך שינה שמעירות אותי ועד לפעולות אלמנטריות כמו לפתוח בקבוק או לחתוך סלט שהפכו למשימה בילתי אפשרית בימים הרעים. בנוסףף פריצת דיסק מותני עם חיבור של שני עצבים לאחד וגם שם הכאב נוראי עם שיתוק ונימול ברגל שמאל . בעקבות כל זה ירד לי כושר העבודה אני לא נוהגת מחשש לסחרחורות וכו.. כבר 3 שנים במעקב .לאחרונה אחרי כל הזריקות הכדורים ההידותרפיה והפיזיוטרפיה הרופא החליט על ניתוח .שמחתי שיש פתרון לבעיה. בבדיקות שלפני הניתוח הוא החליט שזה מצב שעדיף לא לגעת כרגע. שתי שאלות לי אלייך אם אשלח אלייך את כל החומר אוכל לקבל חוות דעת רפואית לביטוח לאומי לשם בקשה לנכות? שנית האם אתה יכול למצוא מזור לבעיה?

אני מוכן לנסות לעזרו לך בטיפול וגם בחוות הדעת אך זה מצריך שאראה אותך ליעוץ מסודר כולל בדיקה גופנית ולא רק עיון במסמכים "מרחוק"... את מומזנת לתאם מועד ליעוץ אם תרצי ד"ר נחשון רנד תיאום תורים - 03-7645400

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה