הסיידות של עמוד השדרה הגבי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/07/2014 | 13:20 | מאת: גילה

שלום יש לי מספר חודשים כאבים עזים בשכמה הימנית והכאב נגשתי לרופא מומחה לעמוד שידה הוא נתן לי לעשות מיפוי עצמות ובתוצאה של הפינוי היה קרינה מוגברת של צד ימין של עמוד השדרה הרופא ביקש ממני לעשות C T עשתי את זה ותוצאה היא הסיידות של עמוד השדרה הגבי הרופא אמר לי שאין לו טיפול לתת לי הפנה אותי למוטלוג אני מנסה להבין מה זה איזה נזק זה יכול לגרום איזה טיפול יש לזה

יתכן שאתה מתכון למצב שנקרא DISH שבו יש הסתידות דיסקים ורצועות שיכול לבטא מחהל ראומטית אבל לא בהכרח - וזה גם לא בהכרח גורם הכאב אבל בכל מקרה הצעד הנכון כעת הוא לראות מומחה למחות פרקים ולשמוע אם יש לו דרך לעזור לטיפול בכאב ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה