כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/07/2014 | 20:55 | מאת: אבי

שלום אני בן 27 כמה חודשים אני סובל מכאבי גב במרכז הגב שמקרין גם לאיזור הצלעות. הכאבים בעמידה ובעבודה חזקים מאוד ובישיבה משתפרים. אני היתי אצל רופא אמר שיש לי קיפוזיס והייפר לורדוזיס ובגלל זה הכאבים.אבל זה לא היה לי רק בתקופה אחרונה הכאבים. ברנטגן הממצאים היו תקינים. אני סובל גם מפלטפוס האם יכול להיות קשר לרגליים? מה זה יכול להיות? עם זוג המדרסים הישן שלי לא היו לי כאבים

התסמינים לא מוסברים על ידי הממצאים שציינת - ממליץ על בדיקה מסודרת של מומחה עמוד שדרה ד"R רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה