האם כדי לעשות ניתוח?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/07/2014 | 13:27 | מאת: Nit

אני בת 25 מזה כשנתיים סובלת מכאבים נוראיים בגב בעקבות תאונת דרכים לפני כשנה וחצי ct הייתה אבחנה של פריצת דיסק l4-5 משמעותית עם לחץ ניכר על התעלה הספינלית. מאז טופלתי באוסטופטיה דיקור סיני זריקות תחת שיקוף פיזוטרפיה פלדנקריז והמון סוגים של כדורים. מצב הכאבים רק החמיר. תוצאות של mri מהחודש האחרון. L4-5 בקע מרכזי, שינויים דיסקוגנים, אימפרסיה מתונה של השק, ללא לטרליזציה ניכרת. L1-2 בלט שינויים דיסקוגנים, אימפרסיה קלה וסימטרית של השק. מה זה אומר? האם כדי לעבור ניתוח?

אחרי כל מה שעברת יש בהחלט מקום לשקול טפול ניתוחי אבל יש גם משמעות רבה לאיזה ניתוח בדיוק והאם הוא מתאים לגיל ולמצב הדיסק ונותן את הפרתון האופטימלי - לכל ניתוח יתרונות וחסורנות קשה לשקול הכל בלי לקבל כל הנתונים לראות הדימות ולבדוק אותך אשמח ליעץ לך ולתת לך חוות דעת נוספת ולעשות לך סדר במצבך ולעזור בהחלטה. אם תרצי - את מוזמנת לתאם יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה