עצמות בולטות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/06/2014 | 10:53 | מאת: אבי

שלום רב. אני גבר בריא בד"כ כבן 40. לפני מספר שבועות הבחנתי שאני מרזה. זה ניכר בבגדים שהפכו גדולים עלי (במיוחד בכתפיים)ובעיקר בכך שמספר עצמות החלו לבלוט: באגן, לצד הכתפיים ובייחוד צלעות בית החזה שהפכו ממש בולטות. העניין הוא שבמהלך כל התקופה הזאת שקלתי את עצמי ואין לי שום ירידה במשקל! התאבון שלי נותר טוב מאוד לאורך כל התקופה, ואין לי שום ירידה בכמויות האוכל - ושוב, המשקל שלי נותר יציב, אבל כל מי שרואה אותי משוכנע שרזיתי מאוד. אגב, בדיקות הדם שערכתי במהלך התקופה תקינות. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אשמח לקבל הכוונה.

תתיעץ. עם רופא המשפחה ותבדוק איתו אם יכול להיות שמדובר במחלה שגורמת לדלדול שרירים ולכן חל השינוי במראה בלי ירידה במשקל - אם כן אולי כדאי להועץ במומחה מתחום הנוירלוגיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה