עקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/06/2014 | 21:08 | מאת: אנונימית

אני באתי אלייך בגיל 13 ואמרת לי שיש לי עקמת של 25° ושהיא לא תמשיך להחמיר ועכשיו אני בת 16 עם 53° ואני צריכה לעבור ניתוח קשה רציתי לדעת כמה אחוזי הצלחה יש לניתוח? ומהם הסיכונים?

23/06/2014 | 21:12 | מאת: אנונימית

ומהם הסיכונים גם לאחר הניתוח? תודה.

אני בספק רב אם אמרתי לך בגיל כה צעיר שהיא לא תחמיר - יתכן שלא הבנת בדיוק את דברי - לכל היותר דברתי על הסיכוי להחמרה בכל מקרה במצב של 53 מעלות בודאי שיש מקום לניתוח מדובר בניתוח - איני יודע בדיוק את מצבך ואיזה היקף ניתוח אבל לרוב מדובר בניתוחים עם שיעור הצלחה מצוין ושיעור סיבוכים נמוך ביותר אם את רוצה את מוזמנת להגיע ליעוץ מסודר וחוות דעת נוספת לפני החלטה סופית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה