בלט דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/06/2014 | 21:02 | מאת: מסתורי

שלום, אני סובל מזה כ 3 שנים. יש לי בלט דיסק L4-L5 בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם לחץ על השק ובנוסף L5-S1 בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי. הבעיה היא שאני לא סובל מכאבי גב וגם כאשר גיליתי את הבלט דיסק לא סבלתי מכאבי גב אלא מכאבי רגליים. שרירי הרגליים שלי כל הזמן תפוסים. יש לציין כי הייתי בעבר אצל כירופרקט אך ללא הועיל. רציתי להתייעץ ולקבל עזרה מה עלי לעשות על מנת לחזור לחיים נורמליים. תודה.

מדובר בתסמינים מאד שכיחים במצב של בלט - הגירוי של שרשי העצבים גורם לחושת כב גירוי כבדות אי נוחות ועוד תחושות שונות ברגלים מקורן בעמוד השדרה אם טיפולים שמרניים כמו פייזותרפיה וכירופרקטיקה לא הואעילו - אפשר לשקול טפול בנוקלאופלסטיקה (צריבת דיסק) במדה שתהיה מעוניין לבדוק אפשרות זו אתה מוזמן לתאם יעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה