כאבים ליד עמוד השדרה , הפרעה במתן שתן...

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/06/2014 | 04:23 | מאת: בן 28

יש לי אזור כואב ממש ליד עמוד השדרה מצד שמאל בגובה המותניים... כבר כמה חודשים אני סובל מהשתנה איטית ורעה מאוד, קשיי התרוקנות, כמו כן יש לי עצירויות ביציאות כמה חודשים... לגבי ההפרעה בהשתנה, התבקשתי מאורולוג לעבור סוג של בדיקת רנטגן פולשנית בשופכה, אבל אני רציתי לברר לפני כן אם יש סיכוי שקיים קשר בין הכאב ליד עמוד השדרה להפרעה בהשתנה? האם עלי לפנות לאורטופד לבדיקה?

02/07/2014 | 10:01 | מאת: ד"ר נחשון רנד

באופן היפותטי זה יתכן אבל לפי טיב התלונות המדויק וממצאי הבדיקה הגופנית אפשר להעריך במדת סבירות גבוהה מה מקור התסמינים הסביר ביותר ולכוון לשם את הבירור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה