כאבים עזים באיזור השכמה השמאלית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/06/2014 | 19:50 | מאת: דלית

יש לי כיממה כאבי תופת באיזור השכמה השמאלית. בשכיבה על הגב הכאבים מתחזקים. ברפואה דחופה נתנו. לי זריקת וולטרן וכדורי אתופן. האם התסמינים נשמעים כמו דלקת או משהו אחר? הכאבים עדיין ממשיכים ובלתי נסבלים

לעצרי לא יכולתי לענות לך בזמן אמת אבל המידע שמסרת בכל מקרה לא מאפשר לתת יעוץ משמעותי בלי בדיקה גופנית מקווה שאת כבר במקום טוב יותר מבחינת הכאב ד"ר רנד

באופן היפותטי זה יתכן אבל לפי טיב התלונות המדויק וממצאי הבדיקה הגופנית אפשר להעריך במדת סבירות גבוהה מה מקור התסמינים הסביר ביותר ולכוון לשם את הבירור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה