עקמת מותנית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/06/2014 | 12:22 | מאת: temo

שלום .. אני סובלת מכאבי גב וקשי לי לעמוד הרבה ולתפקד , עשיתי צילום והתברר שיש לי עקמת מותנית שמאלית ( גב טורקאלי מותני ) רוצה לשאול האם הכאבים האלו מהדבר הזה ? יש לי קושה בתפקוד האם יש טיפול לחזור למצב הטיבעי?!

בכלל לא בטוח ויתכן מאד שזה ממצא מקרי ומקור האב בבעיה בדיסק בינחולייתי אחר בכל מקרה כדאי לבצע חזיוק שרירי הגב המייצבים ואם אין הטבה - הלמשיך בבירור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה