שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/06/2014 | 15:41 | מאת: פאן

בצד שמאל בגב עליון ממש מתחת לכתף יש לי גירוי המצריך גירוד המקום בתכיפות גדולה. בנוסף יש לי רגישות במקום וגם בעת ישיבה קיים כאב וגירוי. חשבתי שיש מצב שלחץ הדם עלה אבל בבדיקה התוצאה זהה לכל הפעמים בעבר, מה עלי לבדוק ומה אומרים הסימפוטומים. (יש לציין שמאותו זמן שהחל הגירוי יש לי צפצופ באוזניים לא תמידי כפעם פעמיים ביום לשניות וחולף).

לא נשמע לי כבעיה הנובעת מעמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה