פריצת דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/05/2014 | 19:56 | מאת: אורן

ניסיתי לענות בשירשור לתגובתך לשאלתי לעיל אך לא הצלחתי לכן קודם כל תודה על תשובתך. רק עוד שתי שאלות ברשותך: 1. אמרת שייתכן שזרמים ועקצוצים ברגלים גם אפשרי ממקור צווארי האם סיבה לדאגה? האם יש משהו לעשות נגד המצב? לשיפורו? 2. האם זרמים ברגליים יפתרו ללא אינדיקציה ניתוחית? תודה

1. לא בהכרח מדאיג - לחץ על חוט השדרה כןם יכול להיות מקור לדאגה 2. תלוי מה סבת התסמינים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה