כאבי גב תחתון פריצה ובלטים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/06/2014 | 19:19 | מאת: אליה

שלום. שמי אליה בת 20. אני סובלת מכאבי גב מגיל 15 בשל אקרובטיקה אינטנסיבית שעשיתי 10 שנים שיצרה בלטי דיסק בחוליות גב תחתונות וכן גם פריצה בחוליה תחתונה .יש לציין כי כל אורתופד גב שבדק אותי טען אחרת מקודמיו וחלק אף טענו שזה בכלל דלקת באגן כך שאני מבולבלת. שוחררתי מהצבא עקב בעיות הגב. כבר 5 שנים איני עושה שום פעילות גופנית כי כלום לא הועיל לי. כיום אני חשה יותר טוב והתקפי הכאבים באים פעם לחודשיים. לכן רציתי לדעת האם יהיה אפשרי לי לחזור באופן מתון וזהיר לעשות אקרובטיקה כל עוד אני מרגישה טוב ואין כאבים? או שהפעילות הזו אסורה לי באופן גורף? תודה .

לא יודע לענותב לי לראות את בדיקות הדימות שלך ולבדוק אותך - נשמע לי שיש לך לפי התיאור גם סוג של גמישות יתר ובמצב כזה לחזור לאקרובטיקה - זה חיפוש צרות מציע לך לחזור לפעילות גופנית רגילה לכושר וכוח שרירים בלי עומסים על המפרקים והגב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה