כפר מגאר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/06/2014 | 13:31 | מאת: באלח

שלום אני חודשים סובל מבעיות גב תחתון אני מרגישים כאבים רק בזמן הליכה בבדיקת e m g הסכום עדות לגל f של עצב פורניאלי וטיביאלי מאורך דבר שמתאים לפגיעה שורשיתl-4 s-1מימין מבקש הסבר תודה מראש

הממצא מכוון לבעיה בעמוד השדרה הגורמת ללחץ על שורש עצב שם וכאב ותסמינים הגוברים בהליכה מציע לבצע דימות עמוד שדרה (CT או MRI) והלגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה