כאבים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/06/2014 | 08:48 | מאת: מרים

שלום ד"ר, אני סובלת זה זמן רב מכאב ברגל ימין האחורי מתחת לברך. זה הלך לתקופה ארוכה וכעת חזר. עשיתי צילום רגל, אולטראסאונד ומיפוי עצמות-הכל היה תקין. לאחרונה התחיל לי הרגשה של חוסר יציבות כאילו אני הולכת ליפול וכן דקירות בגב האמצעי ולפעמים כשאני מתכופפת כאב חד בגב. שאלתי היא האם זה יכול להיות קשור לעמוד שדרה, האם יכול להיות משהו מסוכן? תודה רבה

זה יכול להית קשור ואם הבירור של הרגל תקין מציע לבצע דימות לעמוד השדרה (CT ו/או MRI) מתני ו/או גבי לפני ממצאי הבדיקה הגופנית וכן EMG של עצבי הרגלים, ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה