הבנת פינוח רפואי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/06/2014 | 12:44 | מאת: מיכאל

סיבת הבדיקה: כאבים באגן + פרקי ירכיים שינויים ניווניים בפרקי ירכיים ובמפרקים SIJ דו צדדי ע"ד מותני סקוליוזיס קמורה שמאלה ספונדילוליסטזיס דרגה 2 בגובה דיסק L4-L5 איבוד חלקי של גובה דיסק L5-S1

יש שינויים ניווניים לא בולטים במיוחד בעמוד השדרה ובאגן אבל הממצא העקרי הוא גלישת חוליות ואי יציבות ביניהם (ספונדילוליסטזיס) - דבר שיכול לגרום לכאב גב וקרינתכ אב לרגלים במדה קשה מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה