2 צילומים בית החזה + עמוד שידרה-קיפוסקוליוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/06/2014 | 14:37 | מאת: אנונימי

שלום , קיבלתי היום תשובה של צילום רנגן : " קיפוסקוליוזיס . שינויים ספונדילוטיים והצרות דיסקים T7-T8 . נראית הנמכה אסימטרית של גובה חולייה (T8 ראה צ. חזיתי ). כמו כן, שינויים ספונדילוטיים קלים בסגמנטים T8-T10 - - האם כתוצאה של אוסטאוכונדרופטייה ? " האם צריך לחכות לרופא מחר או ללכת לעשות בדיקות במיון ? האם זה רציני ?

24/06/2014 | 14:38 | מאת: אנונימי

בן 23 .

אין שום דחיפות - אפשר להגיע ליעוץ מסודר כמתוכנן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה