בדיקת MRI לביתי בת ה5

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/06/2014 | 14:56 | מאת: אורית

היי, אודה לכם אם תוכלו לפענח לי את הבדיקה MRI לעמוד שידרה לומבוסקרלי. סיבת הפניה: הפרעת סוגרים, ספינה ביפידה, שאלה אינטרא דורלית. אסימטריה וספינה ביפדיה מותני - סקרלי. ליפומה דקה של הפילום הטרמינלי. אין רואים סימנים לעיגון החוט או לאנומליה אינטרא דורלית אחרת תודה מראש.

25/06/2014 | 10:36 | מאת: אורית

למה לא עונים?

לא עונים כי הפורום היה סגרו לרגל נסיעה שלי מדובר בממצא יחסית קל של גידול שומני שפיר קטן בקצה חוט השדרה - ממצא די שכיח שספק אם הוא הגורם לתסמינים אבל כמובן שצריך הערכה של הרופא המטפל על סמך בדיקוה ועיון בצילומים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה