עקמת בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/06/2014 | 15:10 | מאת: חסוי

בתי בת 13, אחרי צילום שביצעה השבוע נמצאה עקומה 52 מעלות t6-12 ימנית אפקס t6, ריזר v, היא הפסיקה את הגדילה, האם יש מה לעשות פרט לניתוח (חוששת מניתוח לאור העובדה שמדובר בעמוד שדרה), האם ניתן להישאר כך או משפיע על החיים בהמשך ? אודה לתשובתך

ניתן להשאר כך אך מדובר בעקומה ניכרת שעלולה להחמיר בבקגרותה ולהיות מקור לבעית מלבד היותה מכערת לדעתי צריכה ניתוח וזה הזמן לעבור אותו עם תום הצמיחה במדה שתרצי יעוץ נוסף אישי שמח לרואתכם ליעוץ וחות דעת נוספת במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה