כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/05/2014 | 18:07 | מאת: מוטי

אני בן 49 עוסק בספורט בשנה האחרונה לאחר פעילות ספורטיוית הגב היה כואב לי ליום יומיים ומסתדר,לפני כחודשיים לאחר פעילות מאומצת של יומיים רצופים התחיל לי כאב בגב תחתון,כאב כרוני הבעיה כשאני יושב או עומד ישנם כאבים בגב תחתון וכאבים בכף רגל ימין,השבוע עברתי CT והממצאים להלן שינויים וואקום פנומן בגובהS1-L5,L5-L4 בקע דיסקלי מרכזי עם סימני לחץ קל בינוני על השק התקאלי בגובהL2-L3 בקע דיסקלי מרכזי קטן עם סימני לחץ קל על השק התקאלי בגובה L3-L4 בקע דיסקלי מרכזי קטן עם סימני לחץ קל על השק התקאלי בגובה S1-L5 אשמח להמלצתך להמשך טיפול, חוץ מלפרוש

לפנות למומחה לוןדא שאין קפוח עצבי ולהמשיך בחזרה מדורגת לפעילות בהזגחת פזיויתרפיסט ו/או מדריך כושר - ואם לא מסתדר - לשנות ולהחליף סוגי פעילות לכאלו שמתאימים יותר למצבך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה