תוצאות סי טי ע"ש צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/05/2014 | 13:07 | מאת: נטע

שלום, אני אחרי תאונת דרכים עם פכיעה של "צליפת שוט" לפני כחודשיים. אתמול קיבלתי את תוצאות הסי טי שלהלן: מרווח c3-c4 בלט דיסק אחורי מרכזי קל מרווח c5-c6 בלט דיסק אחורי מרכזי קל מרווח c7-d1 שינויים דיסקופתיים כולל שחיקה של הדיסק ואי סדירות של ה endplates בשני צידיו. בלט אחורי מרכזי קל של קומפלקס דיסק ואוסטאופיטים. האם זה דברים שנגרמו בעקבות התאונה? מה משמעות התוצאות? אני סובלת מכאבים בצוואר ובגב התחתון, כיצד ניתן לטפל בהם? נטע

לא - זה לא נגרם בתאונה אבל אולי הפך לסימטומטי בעקבות התאונה מדובר בשינויים שחיקתיים לא מדאיגים אך שיכולים להיות מקור לתסמיני כאב מציע בשלב ראשון טיפול פיזיקאלי ומעקב מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה