בעיות צוואר נוראיות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/05/2014 | 14:20 | מאת: צפירה

שנתיים אני סובלת מכאבי צוואר,המקרינים לידים ולרגלים,עם זרמים מטמטמים. כל כיפוף צוואר קדימה או אחורה,גורמים לי לסחרחורת ודפיקות לב מוגברות. תופעה מאד מפחידה. בMRI צווארי לחץ של בלטי דיסק על השק הדוראלי והיצרויות נווניות. מיטב המומחים טוענים שזה אינו מקור הבעיה ויש לבדוק בעיה נוירולוגית.מספר פעמים הגעתי לבי"ח עם יד ימין,שבה יותר זרמים,נפוחה וקרה.אך דופלר ידים ורגלים תקין ולא נמצאה בעיה וסקולרית .אני נואשת ושורדת רק עם כדורי הרגעה.יש לציין שבכל תנועה בצוואר אני חשה כמו מאכלת בצוואר וכשהצוואר מאד תפוס אני מתקשה ללכת.מה עושים?

איני יכול לקבוע בודאות בלי לבדוק אותך אך לפי תיאורך דוקא נשמע לי בהחלט סביר שמקור התסמינים בצוואר ואם את רוצה - אשמח לרואת אותך ליעוץ עם כל בדיקות הדימות שבצעת ולהעריך מחמדש את האבחנה ואפשרויות הטיפול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה