ניתוח עקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/04/2014 | 15:26 | מאת: חסוי

שלום! אני בת 16 יש לי עקמת 30° ואני לא יודעת עם כדאי לעשות ניתוח ואם זה יתפתח ויהיה יותר חמור מעכשיו ואם יש בעיה בריאותית בזה והאם אפשר להשאיר את זה ככה וזה ישאר אותו דבר או שכדאי לעשות ניתוח .בהתחלה ממש רציתי לעשות ניתוח כי זה מעצבן ומכוער אבל אני מפחדת שזה לא יהיה טוב לכן אני רוצה לדעת אם אפשר להשאיר את זה ככה. תודה

מדובר בעקומה גבולית מבחינת חומרתה - ולא תמיד מנתחים עקומה כזו - זה מאד תלוי במראה הגוף שלך אם העקומה מאד בולטת ומכערת כדאי לנתח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

29/04/2014 | 17:50 | מאת: חסוי

זה לא ממשיך להחמיר עם הזמן? בכל חומרה של עקמת יש את אותו רמת סיכון? כאלו עם העקמת קלה יותר אז פחות יש סיכון בניתוח ויהיה יותר קל לתקן? וההחלמה יותר מהירה?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה