כאבים בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/04/2014 | 12:37 | מאת: אנונימי

היי , לפני כשבוע נפלתי במדרגות שבביתי על הישבן מדרגה מדרגה ( 7 מדרגות ) בהתחלה הכאבים היו מזעריים , אבל עכשיו לאחר שבוע הכאב מתחזק ונוצר מצב שמאוד כואב לי לקום ממושב כלשהו ולשבת . גם כשאני בשירותים מאוד קשה לי לחרבן זה מאוד מכאיב כאב בלתי נסבל . יש מצב שמכיוון שהזנחתי את הכאב שבוע הוא יכול להשאר תמידי ? ואם אפשר גם ייעוץ וסוגי טיפול יש לציין כי גם היום בבוקר נפלתי על אותו מקום כ3 מדרגות ( מדרגות די מחליקות )

כדאי לבצע צצילום לברר שאין שבר בעצם הזנב - כאב אחרי חבלה כזו כיול להמשך מספר שבועות אך לעתים יש צורך בטיפול מעבר למשככי כאב לכן כדאי לבצע צילום ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה