קיפוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/04/2014 | 10:17 | מאת: רונן כהן

שמי רונן ואני בן 47.5 .בצילום ct ct שבצעתי ב1996 עלו ממצאים לקיפוסקוליוזיס עם עוות יתדי בחוליה L-12 . האם זו עדות למחלת שוירמן? ואם כן האם מחוך יכול לעזור?

13/04/2014 | 11:26 | מאת: רונן כהן

שלום רב. האם אפשר לקבל פרטים נוספים על מחוך לישור עמוד השדרה? רונן

לא כתבת כלל מה הבעיה כיום ולא ברור לי למה אתה רוצה לשים מחוך על פי צילום מלפני כ - 18 שנים..... גם אם זו מחלת שוירמן הטיפול אינו בהכרח מחוך ולא צפוי שזו תהיה סבת התסמינים כיום ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה