תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/04/2014 | 12:43 | מאת: דור

ד"ר שלום! לפני שבוע עברתי תאונת דרכים, כאשר רכב נכנס בי מאחורה. יום אחרי התאונה קמתי וכאב לי הגב התחתון. הלכתי למוקד של מכבי שירותי בריאות ושם אורתופד ראה אותי ואיבחן כי אין לי מגבלת תנועה ואני סובל מרגישות בגב תחתון. יום לארח מכן ועד היום התפתחו אצלי גם כאבים בעמוד השדרה בחלק הגב העליון אשר גורמים לי לפעמים לצמרמורת ואף מקרינים לחלק האחורי של הראש לסירוגין. כתוצאה מכך הייתי ביום שני האחרון אצל אורתופד נוסף אשר אמר לי כי מה שיש לי זה דבר נפוץ ואם באמת כואב לי אז לקחת משככי כאבים ורשם לי אטודולק 600 מ"ג פעם ביום. אני כבר 4 ימים לוקח את זה ועדיין ממש כואב לי. רציתי לדעת האם לדעתך זה תקין ששני הרופאים לא שלחו אותי לצילום? בנוסף קראתי באינטרנט שהכדור הזה הוא מאוד מזיק, השאלה היא כמה באמת והאם אפשר להפסיק איתו באמצע הטיפול ולעבור לכדור אחר? תודה רבה

לשם הזהירות יש לשלוח אותך לצילום אבל כדי לדעת שהסיכוי שהיהי תקין הוא כמעט 100% - מנמדובר במצב פגיעה שכיח אחרי תאונה עם כאב מתמשך שלרוב סבתו לא ברורה והטיפול לא משתפר על ידי עוד בדיקות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה