כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/04/2014 | 01:07 | מאת: קרן

שלום רב, בזמן האחרון יש לי כאבי גב עליונים ובעיקר תחתונים. תמיד סבלתי מכאבי גב אבל אלה מרגישים שונים, קורה לי לפעמים כשאני נושמת ומופיע לי פתאום כאב חד בעמוד שדרה. בנוסף זה קורה גם בבית החזה, כשאני לוקחת נשימה עמוקה ופתאום מופיע כאב. אשמח לדעת מה עליי לעשות? תודה מראש.

לפנות לרופא המשפחה - מה שאת מתארת אינו בהכרח כאב גב ויכול לנבוע מבעיותד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864 בבית החזה בקרום ההריאה ועוד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה