כאבי גב + כאבים בירך ומאחרי הברך

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/04/2014 | 09:52 | מאת: סלע

ד"ר נחשון שלום, שמי סלע ואני בן 30. בחודשים האחרונים אני סובל מכאבי כאבים לאורך רגל ימין זה מתבטא בכאבים באיזור צד הברך ולאורך הירך בתנועה סיבובית לכיוון האגן "כמו שריר שכל הזמן תפוס" כמו כן יש לי כאבים באיזור הישבן בצד ימין כאשר אני לוחץ על השריר. כשהייתי בצבא הובחנתי בבלט דיסק בחוליון L4-L5, אז ועד היום סבלתי מכאבי לא משמעותיים. אשמח אם תכול לענות על שאלותי: 1) האם יש קשר בין הבלט דיסק לבין "ההקרנה לרגל ימין"? 2) מה ניתן לעשות, למי לפנות, ולאיזה בדיקות לדרוש? 3) על פי תיאור בעייתי מה לדעתך יכול להיות הבעיה ? המון תודה, גבריאל סלע

בהחלט יתכן קשר מציע לפנות לבדיקת אותרופד ואם יש צורך - והוא מתרשם שיש קשר - לפנות למומחה עמוד שדרה עדיף לאחר בצוע דימות מתקדם - CTאו MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה