ניתוח קיבוע לעקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/04/2014 | 09:29 | מאת: תומר

שלום, גיל 16, לניתוח עקמת מותנית מ L4-T12 בת 70 מעלות ועקמת גבית ימנית בת 38 מעלות: 1. האם באסותא אתם משתמשים במע' O-ARM לשלב הכנסת הברגים? 2. אם לא, האם כניסה פחות מדויקת לחוליות יכולה להיות בעייתית? 3. האם בשלב יישור עמוד השדרה יש לכם אינדיקציה עד כמה ניתן ליישר לפני שיווצר נזק כמו שיתוק? תודה

1. בהחלט משתמשים 2. נכון 3.בודאי - משתמשים בין היתר גם בניטור של פעילות חוט השדרה. במדה שתרצי אשמח לראותך ליועץ מסודר על מנת לענות על כל השאלות המטרידות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה