כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/04/2014 | 11:29 | מאת: אסף

שלום רב! עקב נסיון למנוע פגיעה ועמיתה שלי לעבודה תוך כדי נפילתה, הרגשתי ואני מרגיש עדיין כאבים איומים בגב התחתון. אני בן 27 בריא. הגעתי לרופא ונתן לי ארקוקסיה בלי צילומים. האם לא מקובל לעשות צילום לפני מתן תרופה? קראתי שהתרופה בעייתית ושיש לה לא מעט תופעות לוואי. האם אכן אתה ממליץ גם? הרבה תודות!

מדובר בתרופה מאד בטוחה בודאי בשימוש קצר טווח צילום לא צפוי לתת מידע משמעותי בסיטואציה כזו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה