תוצאות בדיקת CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/04/2014 | 15:10 | מאת: אופיר

דוקטור נחשון שלום, ביצעתי בדיקת CT במכון לטומוגרפיה ולהלן התוצאות. אודה על התייחסותך לממצאים ולמשמעויותיהם: סריקת L1-L2 : סחוס דיסקי תקין ללא בקע, תעלה ספינלית גרמית מוצרת עד 12 מ"מ. סריקת L2-L3: צפיפות דיסק תקינה ללא עדות לבקע, תעלה ספינלית גרמית מוצרת עד 11 מ"מ. סריקת L3-L4: צפיפות תקינה. הודגם בלט דיסק כללי אחורי ולטרלי דו צדדי עם לחץ על השק התקאלי ועל פורמינות נוירליות דו צדדי. תעלה ספינלית גרמית מוצרת עד 13 מ"מ. סריקת L4-L5: צפיפות תקינה. הודגם בלט דיסק כללי אחורי ולטרלי דו צדדי עם בקע פורמינלי מימין הגורמים ללחץ על השק התקאלי, על פורמינות נוירליות דו צדדי ועל מוצא של עצב היקפי מימין. תעלה ספינלית גרמית מוצרת עד 13 מ"מ. הודגמה היצרות פורמינלית גרמית דו צדדית קצת יותר מימין. סריקת L5-S1: הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. הודגם בלט כללי אחורי ולטרלי משמאל עם לחץ על השק התקאלי ועל פורמינה נוירלית משמאל. הודגם ספונדילוליזיס משמאל של חוליה L5, ללא ספונדילוליסטזיס. תודה מראש

אין כל ממצא מדאיג או מסוכן כדי להמליץ מה לעשות יש צורך לדעת מאלו תצסמינים אתה סובל ומה הממצאים בבדיקה הגופנית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה