בעיות צוואר?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/03/2014 | 23:51 | מאת: ג'וס

שלום לכולם, אשמח לעזרה כל שהיא סופסוף. קוראים לי ג'וס ואני מתעסק באומניות לחימה מגיל צעיר, ובג'ודו וג'יו ג'יטסו ברזלאי בשנים האחרונות. אני רוצה להתחיל מההתחלה בשביל שיהיה ברור מה עובר עליי, לפני כשנה וחצי + - סבלתי מבעיות בידיים (טניס אלבו) והפנו אותי לפיזיו' בקופת חולים כללית שם הפזיוטרפיסת אמר שנראה לו שהבעיות נובעות מבעיות בצוואר. התחלנו בטיפול לצוואר תרגילים וכו'... לאחר תקופה של שבועיים שלושה התחילו לי סחרחורות נוראיות ותחושת "קלילות בראש" (כאילו שאני מעופף כזה) שנמשך כשלושה חודשים. לאחר מכן קרה לי פעמיים בהפרשים של חודשיים תחושה של כמעט עילפון ונשארו סחרחורות ו"קלילות ראש" כמה ימים לאחר מכן. אחרי אין סוף בדיקות ואין סוף רופאים (עניים, אא"ג, נירולוגיים,) ששללו הכל כולל mri ראש תקין. וmri צוואר תקין. חשבתי שאני מתחיל לדמיין כמו שכל הרופאים טוענים.. לאחר תקופה שלא התאמנתי חזרתי לאימונים. פעמיים ביום, ואפילו השתתפתי בכמה תחרויות. כמעט אחרי 8-10 חודשים, אתמול באימון בוקר שוב פעם אותה בעיה באמצע אימון סחרחורות שנמשכות גם עכשיו ותחושה של קלילות ראש..נראה לי שזה מחימום שעשיתי לצוואר לפני האימון אך לא בטוח אולי גם מתנועה תוך כדי האימון.. אשמח לכל עזרה שהיא כיוון כל שהוא משהו שיעזור לי לחזור להתאמן כרגיל.. ועוד שאלה אם כרגע במצבי על פי הmri מותר לי להתאמן היום?

מציע לך להגיע ליעוץ ממחה עמוד שדרה לשלול בעיה בעמוד השדרה הצווארי עם אפשרות של גירוי לחוט השדרה ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה