תוצאות סי טי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/03/2014 | 10:28 | מאת: shlomi

מה נתן לעשות במקרה כזה? פניה : כאב סכיאטי דו " צ . לורדוזיס מותנית שמורה . L1-2 בלט דיסק אחורי דיפוזי קל ואינטרא פורמינלי דו " צ . התעלה הגרמית תקינה . מבנה גרמי תקין . L2-3 בלט דיסק אחורי דיפוזי מינימלי ואינטרא פורמינלי דו " צ . התעלה הגרמית תקינה . מבנה גרמי תקין . L3-4 בלט דיסק אחורי דיפוזי מינימלי ואינטרא פורמינלי דו " צ . התעלה הגרמית תקינה . מבנה גרמי תקין . L4-5 הנמכת המרווח הדיסקלי . בקע דיסק אחורי שמאלי בינוני גדול ואינטרא פורמינלי שמאלי . בלט דיסק אינטרא פורמינלי ימני . התעלה הגרמית תקינה . מבנה גרמי תקין . L5-S1 הנמכת המרווח הדיסקלי עם אפקט ואקום ושינויים דיסקופתיים בגופי החוליות . בלט דיסק אחורי דיפוזי קל ואינטרא פורמינלי דו " צ . התעלה הגרמית תקינה . סיכום : שינויים דיסקופתיים בולטים כמתואר

להתיעץ עם מומחה עמוד שדרה ספציפית על מנת לשקול את הטיפולים על פי ממצאי הבדיקה הוגפנית - יש ממצאיםפ המסבירים כאב אבל לא מדאיגים ומדת האקטיביות בטיפול תלויה במה שקבלת כטיפול עד כה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה