תשובת MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/03/2014 | 19:10 | מאת: דני

שלום רב, קיבלת תשובת MRI גב מותני, ואבקש הסבר לתשובה כי אני לא מבין את הבעיה, האם זה מצריך טיפול מהיר והאם יש קשר בין הליזיס והליסטזיס להאדרה הפתולוגית בשק הדורלי? תשובת הMRI: רושם של האדרה פתולוגית בקצה השק הדורלי ב S1-2 ליזיס וליסטזיס קל של L5-S1 ללא לחץ משמעותי על השק או השורשים. ללא האדרה פתולוגית נוספת אינטרה ספינלית עם גדוליניום תודה מראש

אין קשר לליזיס וליסתזיב בואפן הכרחי ולכן כדאי להדעי למומחה לעיון בצילום ולהעכריך אןם זה ממצא משמעיותי המחייב בירור או תגובה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה