כאבי צוואר וכתף נוראיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/03/2014 | 13:28 | מאת: אסולין

להלן ממצאי בדיקת . ,עם וללא חומר ניגודי T2 , T1 הבדיקה נעשתה בשקלול סיבת הפניה: בשאלה של לחץ על החוט או תהליך תופס מקום . ממצאים: מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה ללא צניחה של הטונזילות מתחת לפורמן מגנום. ללא עדות לתמטים, תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות. מנח לורדוטי שמור. ללא עדות למסה פרה או פרא ורטברליות. ללא האדרה פתולוגית . תעלה הספינלית גרמית ברוחב תקין. חוט השדרה בעובי תקין ללא עדות לאותות חריגים מתוכו. הודגמו אותות תקינים ממח עצם חולייתי . בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים: . - בגדר הנורמה C1-C2 . - שינוים ניוונים במפרק האונקו-ורטברלי השמאלי C2-C3 . - שינוים ניוונים במפרק האונקו-ורטברלי הימני C3-C4 - שינוים ניוונים במפרק האונקו-ורטברלי משמאל עם בלט דיסק פרא-מדיאני אינטרה פורמינלי משמאל C4-C5 שלוחץ את השק הדוראלי ומצר את הפורמינה הנאורלית משמאל . - שינוים ניוונים במפרק האונקו-ורטברלי השמאלי ,שגורם להיצרות הפורמינה הנאורלית משמאל ובלט C5-C6 דיסק אחורי עם לחץ על השק הדוראלי . . בגדר הנורמה – C6-C7 . בגדר הנורמה – C7-D1 התרשמות: בלטי דיסק כמתואר דר" רנד שלום האם המצב המתואר הוא הגורם העיקרי שגורם לי לכאבי צוואר נוראיים אציין שיש לי נימולים בידיים כבר תקופה ארוכה איני יכולה להרים אץ הראש בגלל הכאב ובנוסף סובלת מלחץ של כאבי ראש אם הקאות ובחילות האם לפי נתוניים אלה זה הגורם העיקרי?

לפי ממצאי הבדיקה יש בלטי דיסק עם לחץעל שרשי העצבים והשק וזה בהחלט יכול לגרום לכל או לרוב התסמינים מהם אתה סובל - ובהחלט אפשר לעזור לך מציע לך להגיע ליעוץ של מומחה עמוד שדרה ואם תרצה אתה מוזמן לתאם יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה