שלום

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/03/2014 | 16:38 | מאת: בדוי

שלום, אם אני סובלת כמעט שנה מבלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי L4-L5-S1. טופלתי במשך 3 חודשים באתופאן, 10 ימים טרמדקס, ושבועיים ברוקסט וארקוקסיה. האם טיפול במרפאת כאב יעזור? יש טעם לנסות?

יש טעם לנסות אם כי כל הטיפולים האלו לא ירפאו את הדיסק אלא יפחיתו את הכאב הטיפול האמיתי הוא חיזוק שרירים ושיפור כושר גופני באופן מדורג אם כל אלו לא עוזרים - מציע להגיע ליעוץ בקשר לאפשרות של נוקלאופלסטיקה - צריבת דיסק שיכולה לשנות את המצב בדיסק זה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה