פס אקוגני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/03/2014 | 20:22 | מאת: שיר

שלום רב, עשינו לבני בן החודשיים וחצי אולטרסאונד עמוד שדרה בשל pilonidal dimple והתוצאות היו: קונוס מודולרית בגובה תקין תנועתיות רגילה של החוט אך לציין כי הודגם פס אקוגני העובר על כל החוט ומגיע עד הקוקסיס ברוחב 0.12 סמ אין עדות למניגו או מיילוצלה אין עדות לממצא חולני אין עדות לפילונידאל טרקט אנחנו מאוד מודאגים וחוששים אשמח בבקשה לפירוש התוצאות תודה מראש

כדאי להועץ ברוטפא שעשה את הבדיקה - איני רואה בדרך כלל בדיקות US בתנוקות ואיני בטוח מה משמעות ממצא כזה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה