לאחר ניתוח קיבוע והזזת חוליה,

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/03/2014 | 13:40 | מאת: רון לאור

ב 20.03.214 עברתי ניתוח קיבוע והזזת חוליה (ספונדלוליסטזיס דרגה 2 L5S1 ) היום שבוע לאחר הניתוח סיימתי הליכה של 2.5 ק"מ, ומצליח לתפקד בכ80% ללא עזרה. כאבים חריפים שטופלו תרופתית חלפו לאחר 5 ימים. כיום, ביום השביעי כבר אין צורך כלל במשככי כאבים. השעות הקשות יותר הן שעות הלילה שכיבה במיטה עדיין גורמת לכאבים שמתפתחים לאחר כשעתיים שלש. קדם לניתוח ולאורך כ 40 שנה (לאחר הצבא)סבלתי לעיתים קרובות מכאבי גב חזקים. הליכה של יותר מכמה מאות מטרים גרמה תמיד לכאבים חזקים ברגל ימין כאלה שחייבו לעצור ולחפש מקום ישיבה. כאבים אלה חלפו כלא היו !! שמח שהחלטתי לבצע.

החלמה מלאה ושמח על התוצאה הטובה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

23/04/2014 | 08:23 | מאת: רוני

אני סובל כבר שנים מכאבי גב עברתי לפני 7שנים צריבה בדיסק l-5 לאחר פריצה וכאבים עזים ברגל ימין לאחר הצריבה ועד היום אין כאב ברגל לפני שנתיים עקב לחץ חזק בגב שוב צריבה ב l3-4 והלחץ שהיה נעלם הוסבר לי מהניתוח הראשון שיש לי גלישת חוליה ואצרות תעלה ויתכן שהצתרך קבוע יש לי פחד מוות מקבוע ואין לי בררה מבקש לדעת איזה קבוע מומלץ שמעתי שיש קיבוע tops האם יש הצלחה בנושא . תודה

24/07/2014 | 12:50 | מאת: שירי

היי, קיבלתי המלצה על ניתוח זהה במצב זהה. אפשרי ליצור איתך קשר? אמשח לשאול מישהו שעבר הליך דומה שאלות. תודה, שירי

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה