עקמת גנטיקה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/03/2014 | 11:07 | מאת: אור

שלןם שאלה שמאוד חשובה לי האם עקמת של גיל 7 שהיתחילה היא גנטית יכולה לעבור ?ועקמת שהיתחילה בגיל 13 כמה הם שונות כי זו היא בגיל ההיתבגות . כמה החוזק של גיל 7 להשפיע על הגנטיקה ? תודה מדובר על בנות

כיום כבר ידוע שלרוב מצבי העקמת יש מרכיב גנטי משמעותי ולכן לרוב אין סבירות ממשית שזה יחלוף וישתפר ללא טיפול. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה