עזרה בהבנת פענוח CT

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/03/2014 | 13:18 | מאת: ליאור

שלום דוקטור אודה לעזרה בהבנת הפענוח של הCT שקיבלתי: בכל הגבהים כתוב תקין ואין עדות לבלט דיסק חוץ מהגבהים הבאים: בגובה L4-L5: מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. מודגם בלט דיסק מינימאלי אחורי מרכזי, משיק לשק הטקאלי. בגובה L5-S1: מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. מודגמת פריצת דיסק לטרלית לשמאל, ממלאה את הרצזוס השמאלי, גורמת ללחץ קל על השק הטקאלי וגורמת ללחץ משמעותי על שורש עצב השמאלי. תודה מראש

נשמע לי שהפענוןח כתוב בשפה מאד ברורה - יש בלט דיסק היקפי ללא לחץ בדיסק L4-5 ב דיסק L:5-S1 יש פריצת דיסק שמאלית עם לחץ על שורש העצב מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה אם תרצה אתה מוזמן לתאם יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה