עזרה לחייל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/03/2014 | 20:15 | מאת: אייל

שלום ד"ר נחשון לפני מספר חודשים החלו לי כאבים ברגל ימין בפנים הירך ומגיע לפעמים עד הכף רגל,בנוסף גם כאב באשך ימין ולעיתים גם אגן ימין, נשלחתי לעשות סריקת CT מותני,התוצאות תקינות למעט סקרוליזציה של L5 ובלט דיסק כללי קל משיק לשק בגובה L3-L4, בלט דיסק כללי קל משיק לשק בגובה L4-L5, ספינה ביפידה בS1- וב-L5 האם תוצאות אלה הן הסיבות לכאביי? תודה רבה אייל.

בדיקת EMG יכולה לעזור להבין את מקור הכאב אבל בהחלט יתכן שמקור הכאב בגירוי שרשי העצבים על ידי בלטי הדיסק ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה