ישבן בולט

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/03/2014 | 20:40 | מאת: דניס

שלום ד"ר יש לי כבר כמה שנים בעיה שמטרידה אותי...הישבן שלי משוך לאחור בצורה לא "טבעית", מעבר לזה שזה לא יפה מבחינה אסתטית, גם מאוד קשה לי לעמוד לאורך זמן ואני מרגיש שיש לי עומס בגב התחתון וגם שאני קצת מוגבל בתנועה. האם אפשר לטפל בבעיה כזאת?? ואיך?? תודה

אם אכן זה משהו שהתפתח בדרגה ולא תמיד היה כך - יתכן שמדובר בבעיה של גלישה של חוליה בעמוד השדרה המתני עקב אי יציבות מקומית צריך להגכי לבדיקה וצילומים מתאימים על מנת לאבחןו את המצב - אם זו הבעיה - ניתן לעדזור אבל סביר שזה יחיב ניתוח אם מדובר "סתם" במבנה המולד שלך - גם כאן תציקון אפשרי רק באמצעות ניתוח אך זה עלול להיות ניתוח יותר מורכב בכל מקרה כדאי להועץ במומחה עמוד שדרה אם תרצה אתה מוזמן לתאם מועד ליעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה