כאב גב לאחר התעוררות משינה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/03/2014 | 07:06 | מאת: זיגי

שלום רב, שאלה, יש לי כל לילה לפרקים ובשבועות אחרונים כאבי גב העליון, ואני מתעורר ולא יכול להמשיך לישון, מנסה להסתובב על הבטן עדיין יש כאבי גב בגב העליון. כשאני מתעורר, חצי שעה בערך לאחר מכן זה עובר. היו ימים שלא כאב הגב. ממה זה נובע?

אין דרך לדעת בלי בדיקה וצילומים אבל נשמע כבעיה שסביר שתשתפר בהרבה עם פעילות גופנית סדירה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

02/04/2014 | 06:11 | מאת: זיגי

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה