ריצה לאחר פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/03/2014 | 14:10 | מאת: אריק

שלום רב לפני שנה בערך עברתי ניתוח בעקבות פריצת דיסק ששיתקה לי את רגל ימין. כיום יש לי כאבים קלים שלא מגבילים אותי ביומיום. רציתי לדעת האם אני יכול לחזור להתאמן בריצות ארוכות, או שהעומס על הגב בריצה מסוכן? תודה

כןף, בל בהדרגה עם עליה מאד מתונה בסרגל המאמצים והקשבה לתגובה של הגוף ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה