שיקום אחרי ניתוח קיבוע בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/03/2014 | 20:21 | מאת: יוסי

שלום רב עברתי 2 ניתוחי קיבוע בעמוד שדרה L4-5 בשנת 2000 וחוליות L3-4 לפני 10 חודשים ברצוני לדעת האם שאני שוחה שחייה חזה זה עושה לי נזקים לחחוליות בגב שעברתי ניתוחים אני שוחה חזה בגלל שאני לא מסוגל לשחות שחיית גב וחתירה ועוד שאלה האם זה רק מספיק לעשות שחיה כדי לשקם אותי עוד שאני צריך גם לעשות הליכות כמו שעשיתי עד היום מיום ניתוח והתאמנתי פעם בשבוע פלנדקרז או שצרכים לעשות את כל 3 דברים

שחית חזה לא מזיקה אבל כדאי להוסיף עוד פעילויות כמו הליכה למשל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה