תזוזה של L5

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/03/2014 | 19:37 | מאת: אילן

שלום רב, אני סובל זה שנה מכאבים בגב תחתון , בירך ימין , בטן תחתונה ימין ועוד. לאחר סיטי התבררה תזוזה של L5 קדימה (כלפי הבטן). מטופל בכירופרקטיקה שמקלה מעט. די פעיל. כדורסל ואמנות לחימה. צולל מגיל צעיר. הסימפטומים מתחזקים בשכיבה על הגב או בטן ובעמידה סטטית. מחפש פתרונות עד כמה שניתן התערבות כירורגית. אשמח לדעה (ברור שחוות דעת מקצועית ניתן רק לאחר בדיקה וצפייה בסיטי)

על פי תיאורך נראה שמדובר במצב של ספונדילוליסטזיס- גלישה של החויה עם אי יציבות אמנם לא מצב מסוכן אך בהחלט יכול להגביל ולפגוע באיכות החיים טיפולים שמרניים שונים כמו אלו שניסית ואחרים יכולים להקל על התסמינים באופן חלקי אך לא לרפא את המצב התיקון והייצוב של החוליות הוא רק ניתוחי אם אתה במצב שאתה מרגיש שאינך יכול לנהל אורח חיים תקין - יש מקום לשקול טיפול ניתוחי אם תרצה אתה מוזמן לתאם יעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה