לחץ נקודתי בעמוד השידרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/03/2013 | 20:35 | מאת: ענבל

ד"ר רנד שלום מזה כמה חודשים יש לי תחושת לחץ מקומית על עמוד השידרה- בערך בגובה אמצע הגב. לא מדובר בכאב אלא בלחץ מתון וקבוע, נקודתי מאוד ומורגש יותר ופחות לאורך היום עם שכיחות ועוצמה עולה בשבוע האחרון. ממה זה יכול לנבוע? תודה, ענבל

התלןנה מאד לא ספציפית ויכולה ללנבוע ממגוון סיבות רב בין היתר עומס על שרירים בלט דיסק ועוד לצערי אין אפשרות לנחש וצריך בדיקה גופנית ואולי גם בדיקות דימות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה