ספונדילוליזיס ליסטזיס דרגה 1 L5....

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/12/2011 | 20:03 | מאת: שגיא

שלום. אני סובל כבר מזה שנה מבעיות גב שהתגלו במהלך שירותי הצבאי כספונדילוליזיס ליסטזיס דרגה 1 L5. חשבתי לתבוע את משרד הבטחון על כך אז אני שואל אם יש מקום לעשות כך,כי על פי העורך דין שאומר שאני צריך ללכת לבדיקה רפואית ע"י האורטופד על מנת שייקבע אם יש לי נכות כלשהיא אז אני רוצה לשאול אורטופד כאן אם הוא היה קובע מכות על כך או כל דבר כזה....

יתכן שיש נכות והיא נובעת ממדת הגמישות שלך כיום אבל לא זו השאלה העקרית אלא אם הנכות נגרמה עקב השירולת או לא - זה מצב שסביר שהיה קיים טרם גיוסך והשאלה מה קרה במהלך השירות ועל זה יקום ויפול האחרויות של משרד הבטחון לנכות שלך אםפ קיימתך בכלך מקרה אם תרצה - אשמח לראותך ליעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה