מחלה פצרית בעמוד שידרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/12/2010 | 20:24 | מאת: יונתן

שלום רב, אני בן 56 וסובל לעיתים מכאבי גב תחתון. במיפוי עצמות שעשיתי רשום מחלה פצטרית קשה בחוליות L3-4 ,ו-L5-S1, וכן עדות למחלה דיסקוגנית משמעותית בחוליות L3-S1 ברצוני לדעת מה הפירוש? ברצוני להעיר כי לאחרונה, התחלתי להשתמש במכשיר BACK LIFE של ד"ר גב וכן דיקור סיני אחת לחודש על מנת לשמר את הקיים.

אלו מלים מפחידות למצב שכיח ולא מסוכן של תהליכי שחיקה במפרקים (פסטים) של עמוד השדרה ובדיסקים שלו - מצב שיכול לגרום לכאב גב וקרינה לרגלים אתה מטפל בו נכון לפי מה שמסרת אם לא יעזור ולא תסתדר - אתה מוזמן להגיע ליעוץ ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה